Heftruck huren

Heftruck Huren voor één dag, een week of langer. Vanaf € 299,- per week

Het interne transportbedrijf Wormerveer heeft zich gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van heftrucks. Bij ons kunt u een heftruck huren van de wereldbekende merken OMG en Komatsu. Met een uitgebreid assortiment onderdelen en deskundige monteurs bent u bij ons verzekerd van een heftruck die in de beste staat verkeert. De gehuurde heftruck komen wij brengen en halen.

Voor een geschikte oplossing een Heftruck huren

Bij ons kunt u voor elke werklocatie een geschikte heftruck huren. Als importeur en hoofddealer van het merk OMG kunt u bij ons verschillende modellen heftrucks huren. Van het merk Komatsu hebben wij eveneens een complete lijn transportmiddelen en onderdelen. U kunt bij ons zowel een elektrische als een brandstofverbruikende heftruck huren. Werkt uw machine plotseling niet meer? Onze monteurs zijn heel gauw bij u voor de reparatie van uw machine met hun goed bevoorrade servicewagens. Voor een optimaal onderhoud.

Naast een heftruck huren ook onderhoudscontracten

Naast een heftruck huren kunt u bij I.T.S. Wormerveer een onderhoudscontract sluiten. Hiermee kunt u tegen een vast bedrag uw machine regelmatig laten controleren, exclusief de gebruikte onderdelen. Bij nieuwe machines bieden wij ook all-in onderhoudscontracten aan voor een periode van maximaal 60 maanden.

I.T.S. Wormerveer B.V. De Specialist in de Verhuur van Heftrucks

Regio: Amsterdam, Zaanstad, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Alkmaar, Utrecht etc.

Heeft u vragen over een heftruck huren?
Vul dan ons contactformulier in of bel: 075-6284146

U kunt bij ons leasen.