Diensten

I.T.S. Wormerveer B.V. – its-heftrucks.nl

Al 40 jaar een vertrouwd adres voor al Uw intern transport materiaal !

Servicediensten

Onze servicewagens zijn goed gevuld met onderdelen van diverse merken, zodat onze monteurs zo snel mogelijk uw problemen ter plekke kunnen verhelpen.

Verkoop en lease intern transport materiaal

Diverse modellen, van elektrische pallettruck, heftruck, reachtruck etc. Vraag naar onze tarieven en mogelijkheden. Advies intern transport materiaal. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij samen met u een oplossing vinden voor al uw transport problemen binnen uw bedrijf.

Reparatie en onderhoud intern transport materiaal

Wij verzorgen alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan heftrucks, stapelaars, orderverzamelaars, reachtrucks e.d.

Onderhoudscontracten

Wij bieden serviceabonnementen aan. De machines worden dan regelmatig gecontroleerd tegen een vast bedrag, exclusief de gebruikte onderdelen. Voordat een contract ingaat moet wel worden gecontroleerd in wat voor staat de machine verkeerd. Bij nieuwe machines bieden wij ook all-in onderhoudscontracten aan voor een periode van maximaal 60 maanden.

Transporteren van Uw heftruck (uitsluitend voor onze klanten)

Wij rijden met een eigen combinatie van trekker met aanhangwagen waarmee wij uw heftruck kunnen vervoeren. Voor bijvoorbeeld verhuizing, verhuur of voor reparatie naar onze werkplaats. Vraag naar onze tarieven.

VA-keur: Veiligheid Arbeidsmiddelen

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door I.T.S. Wormerveer B.V., aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector. I.T.S. Wormerveer B.V. is VA-Keur gecertificeerd.

  • Eén keurmerk voor al uw Intern transportmateriaal
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage dmv een eigen inlog op de website van VA-Keur.

Is de heftruck keuring verplicht ?

Het periodiek keuren is op grond van de Arbo-regelgeving verplicht.
Artikel 7, lid 4a vermeldt dat “een arbeidsmiddel dat onderhevig is aan invloeden die leiden tot verslechteringen, welke aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van gevaarlijke situaties, zo dikwijls dit ter waarborging van de goede staat noodzakelijk is, wordt gekeurd“. Geldt dus niet alleen voor heftrucks, maar ook voor andere mobiele interne transportmiddelen.

Hoe vaak moet een keuring worden uitgevoerd ?

De ondergrens voor het uitvoeren van veiligheidskeuringen voor heftrucks is tenminste 1 keer per jaar.
In de Arbo-regelgeving is niet precies voorgeschreven met welke frequentie een arbeidsmiddel moet worden gekeurd omdat dit afhangt van het soort arbeidsmiddel en de intensiteit van het gebruik. Om te kijken of vaker dan 1 keer per jaar moet worden gekeurd kan de werkgever een risico-inventarisatie en -evaluatie (laten) uitvoeren.

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.

Heeft u een vraag? Mail ons! We reageren altijd snel.


Krijg sneller een antwoord met een foto van de typeplaat