Pasklare oplossing voor verplaatsingen. De Palletwagens!

Een palletwagen in een compacte uitvoering is de pasklare oplossing voor verplaatsingen op elk gebied. Een handbediende of elektrische variant is handig voor een wagenpark. Een sta- plateau voor de bestuurder maakt de palletwagen praktisch en aangenaam in gebruik.

I.T.S. Wormerveer B.V. Al 40 jaar een vertrouwd adres voor al Uw intern transport materiaal !

I.T.S. Wormerveer B.V., is het adres voor elektrische pallettrucks

I.T.S. Wormerveer is het intern transport bedrijf die u oplossingen biedt voor het verplaatsen van grote ladingen. Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van intern transport materiaal. Wij hebben nieuwe EP Forklift en Doosan elektrische pallettrucks in ons assortiment. Verder kunnen wij van alle merken occasions leveren.

Pallettrucks 

Een Pallettruck, ook wel een palletwagen, pompwagen of palletkar genoemd is een transportmiddel voor het verplaatsen van goederen op pallets. Pallettrucks kunnen pallets ongeveer 15 – 20 cm omhoog brengen en worden meestal gebruikt in magazijnen en bij het in- en uitladen van vrachtwagens. Het is tevens een ergonomisch hulpmiddel, door dit hulpmiddel kunnen zware goederen veilig en comfortabel verplaatst worden. Door het ingebouwde hydraulisch systeem kunnen de ladingen geleidelijk getild worden waardoor de goederen veiliger getransporteerd kunnen worden. Uw medewerker kan hierbij op de juiste hoogte werken.

Bent u geïnteresseerd in een transportmiddel dat uw werknemers in staat stelt om flexibeler goederen te transporteren, dan bieden we u graag advies op maat. Weet u al wat u zoekt?

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische pallet pompwagen?

Bent u van plan een palletwagen te kopen? Dan kan het handig zijn om alvast uw eisen in kaart te brengen. De volgende vragen kunnen u helpen bij het kiezen van een geschikte palletwagen.

1. Het benodigde hef- en draagvermogen. Hoe zwaar worden de goederen op pallets?

2. De afmeting van een palletwagen. Wat is de minimale en maximale gangbreedte?

3. De minimale en maximale hefhoogte. Hoe hoog moeten uw pallets geheven kunnen worden?

4. Het soort wielen dat past bij de werkzaamheden. Wat is de ondergrond waarop de palletwagen moet kunnen rijden?

5. De lengte van de vorken en het materiaal dat u kiest. Wat zijn de afmetingen van de pallets die u wilt verplaatsen en hoe lang moeten de vorken van de palletwagen dan zijn?

Deskundig advies

Weet u niet welke palletwagen voor uw werkomgeving geschikt is? I.T.S. helpt U graag bij het maken van een keuze. Laat dus uw wensen aan ons weten en wij kijken samen met u welke palletwagen het beste past bij uw wensen.

Wij hebben vier erkende keurmeesters in dienst. Volgens de nieuwe veiligheidseisen bent u verplicht om uw elektrische pallettrucks machines regelmatig te laten controleren. Wij kunnen deze VA-Keur keuring voor u verzorgen.

Naast de verkoop van deze Elektrische Pallettruckmerken is I.T.S. actief op de occasionmarkt, waarbij wij de revisie zelf ter hand nemen en de transportmiddelen eventueel in gewenste bedrijfskleuren afleveren. Alle gebruikte machines worden door ons VA-keur veilig gekeurd afgeleverd.

I.T.S. Wormerveer B.V. de specialist in Palletwagens
Regio: Amsterdam, Zaanstad, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Alkmaar, Utrecht etc.

Heeft u vragen over een palletwagens? Vul ons contactformulier in of bel: 075-6284146

Kijk ook bij:  Doosan heftrucks | Elektrische heftruck | Elektrische pallettruck | Elektrische stapelaar | Gebruikte heftrucks | Gebruikte stapelaars | Komatsu Heftruck | LPG heftrucks | Occassion heftruck | Tweedehands heftruck | Vorkheftruck verhuur

Heeft u een vraag? Mail ons! We reageren altijd snel.


Krijg sneller een antwoord met een foto van de typeplaat